Ο e-δικός σας συνεργάτης στο internet

Το www.slogan.gr είναι το πρώτο από μια σειρά portal, δικής της εκμετάλλευσης και ευθύνης που θα αναπτύξει η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου.
Είναι αφιερωμένο στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης και στα slogan που κατάφεραν να μείνουν στην καθημερινότητά μας.

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, ιδρύθηκε στα μέσα του 2005 από μια ομάδα νέων ανθρώπων, με μεγάλη όμως εμπειρία στο χώρο. Ο πήχης τέθηκε από την αρχή πολύ ψηλά:

Να είμαστε οι καλύτεροι.

Με περισσότερες από ογδόντα (80) εταιρείες να μας έχουν εμπιστευθεί τους τελευταίους έξι μήνες, με αύξηση 300% του προσωπικού μας, με συνεργάτες σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και στην Κύπρο και έχοντας συνάψει στρατηγική συμμαχία με τρεις εκ των κορυφαίων εταιρειών στη διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων, αισθανόμαστε πως οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Φυσικά δεν εφησυχάζουμε, αλλά προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη το όραμά μας:

Nα γίνουμε ο e-δικός σας συνεργάτης στο internet.

Το σλόγκαν μας είναι:
Καλή εξυπηρέτηση είναι να προσφέρεις στους πελάτες περισσότερα απ' ότι αναμένουν.
'Aριστη εξυπηρέτηση είναι η απόλαυση να προσφέρεις στους πελάτες περισσότερα απ' ότι αναμένουν.

Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να μειώσει πολύ τα κοστολόγια της χωρίς όμως να κάνει έκπτωση στην ποιότητα. Γι' αυτό και η  κατασκευή μιας ιστοσελίδας ξεκινά από 199 €, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράμματα.
Επίσης τεράστια σημασία δίνουμε στο after sales service. Η συνεργασία μας δε σταματά στην κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά από εκεί ξεκινά. Θέλουμε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς και το γνωρίζουμε.
Ο τρόπος λειτουργίας συνολικά της εταιρείας μας εκτιμούμε πως είναι πρωτοποριακός για τις περισσότερες αν όχι όλες τις εταιρείες του χώρου μας.

 ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
Κατασκευή και ανάπτυξη και φιλοξενία ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, προβολή ιστοσελίδας, μηχανές αναζήτησης, συνδέσεις Internet, κατασκευή διαφημιστικών banners, παροχή συμβουλών, Εταιρική ταυτότητα - Έντυπη διαφήμιση, Εγκατάσταση δικτύων -  Τεχνική υποστήριξη, βάσεις δεδομένων

ΝΕΑ PROJECTS
Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον αέρα το portal της έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα» www.touristpanorama.gr, το portal της ALMACO A.E. www.almaco.gr. Επίσης μέσα από το πλήρως ανανεωμένο site μας www.eled.gr, μπορείτε να δείτε πολλές εργασίες της εταιρείας μας.


Ελληνικη Εταιρεία Διαδικτύου